Galerija Artes

Galerija Artes ima 30 letno tradicijo na področju prodaje umetniških del, priprave razstav, svetovanja pri izbiri likovne opreme in kvalitetnega okvirjanja likovnih del. Razstavne prostore imamo v Novi Gorici na Sedejevi ulici 6 in v Pedrovem, v sklopu Hiše Artes.

 Vabljeni

Najnovejše v spletni prodaji

Naša zbirka umetniških del zajema predvsem dela vidnih slovenskih avtorjev, s poudarkom na goriških in tržaških avtorjih.

Spodaj si lahko ogledate dela različnih avtorjev ali pobrskate kar po naši zbirki.

Storitve

Z dolgoletnimi izkušnjami na področju vam lahko strokovno svetujemo pri izbiri umetniških del. Za lažjo izbiro vam nudimo tudi izdelavo vizualizacij v vašem prostoru za lažjo izbiro. Pomagamo vam lahko tudi pri umestitvi likovnih del v vaše domove ali pri postavitvi likovnih razstav.

Odkup

Odkupujemo dela slovenskih avtorjev s poudarkom na goriških in tržaških umetnikih. Umetniška dela sprejemamo tudi v komisijsko prodajo.

Umetniška dela pošljite na info@galerija-artes.si z vsemi podatki o delu ali nas pokličete na 05 300 27 66 in se osebno zglasite v galeriji.

Okvirjanje

Večina naših del v prodaji je okvirjenih, saj trdno verjamemo, da okvir veliko pripomore k umetninam. Z okvirjem dela ‘okvirimo’, jih zaščitimo in jim dodamo dodatno vrednost. Z dolgoletnimi izkušnjami vam lahko svetuje pri izbiri in vaša dela tudi okvirimo.

Hiša

Hiša Artes je hiša in galerija v enem. Locirana v vasici Pedrovo s prelepimi pogledi nad Vipavsko dolino ponuja nočitev v apartmajih obogateno z uživanje umetniških del ali celo izbiro vaše nove umetnine.

Izbrane umetnine