Galerija

Galerija Artes ima več kot dvajsetletno tradicijo s področja prodaje umetniških del, priprave razstav ter svetovanja pri izbiri likovne opreme. V tem času smo organizirali preko 150 slikarskih in kiparskih razstav domačih in tujih umetnikov.

Naša zbirka umetniških del zajema predvsem dela vidnih slovenskih avtorjev, s poudarkom na goriških in tržaških avtorjih.

Spodaj si lahko ogledate dela različnih avtorjev ali pobrskate kar po naši zbirki.

Services

Z dolgoletnimi izkušnjami na področju vam lahko strokovno svetujemo pri izbiri umetniških del. Za lažjo izbiro vam nudimo tudi izdelavo vizualizacij v vašem prostoru za lažjo izbiro. Pomagamo vam lahko tudi pri umestitvi likovnih del v vaše domove ali pri postavitvi likovnih razstav.

Odkup

Odkupujemo dela slovenskih avtorjev s poudarkom na goriških in tržaških umetnikih. Umetniška dela sprejemamo tudi v komisijsko prodajo.

Umetniška dela pošljite na info@galerija-artes.si z vsemi podatki o delu ali nas pokličete na 05 300 27 66 in se osebno zglasite v galeriji.

Uokvirjanje slik

Večina naših del v prodaji je okvirjenih, saj trdno verjamemo, da okvir veliko pripomore k umetninam. Z okvirjem dela ‘okvirimo’, jih zaščitimo in jim dodamo dodatno vrednost. Z dolgoletnimi izkušnjami vam lahko svetuje pri izbiri in vaša dela tudi okvirimo.

Avtorji v naši zbirki